Легендарният състезател по културизъм и холивудска звезда Арнолд Шварценегер участва в зверска катастрофа на популярния „Сънсет Булевард“ в Лос Анджелис. Според свидетели, виновник за инцидента е 74-годишният бивш губернатор на Калифорния.

Очевидците твърдят, че Шварценегер е направил ляв завой, докато все още за тази посока на движение е имало червен сигнал на светофара. Те свидетелстват, че звездата дори не е получил глоба за нарушение на правилата за движение.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

При инцидента големият джип на актьора GMC Yukon направо се качил върху другата кола в катастрофата – Toyota Prius, а след това е продължил да завива наляво и се е ударил в Porsche Cayenne.

Според свидетелските показания, жената, която е управлявала тойотата, е пострадала сериозно. От главата ѝ се е стичала кръв и е била откарана в болница. Ударът е бил толкова жесток, че всички надуваеми възглавници на джипа на Арнолд Шварценегер са се отворили.

Самият актьор е заявил пред американските медии, че е сериозно притеснен за състоянието на жената и иска лично да я посети в болницата.

снимки: Profimedia.bg