Футболистът Валери Божинов се фризира при брата на убитата красавица Андрея от Галиче, показват снимки в социалната мрежа, пише "Булнюз".

На тях се вижда, че нападателят на Левски е доволен от прическата си и оформянето на брадата, създадени от ръцете на коафьора Румен. Футболистът се усмихва срещу огледалото след края на разкрасителните процедури, които си прави във Враца, където игра две години.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Братът на погубената по зверски начин абитуриентка на 11 януари 2020 г. отскоро се е върнал към занаята си. Румен и Андрея мечтаели да отворят свой салон за красота, но жестокото убийство на момичето слага край на плановете им за общ бизнес. След смъртта на Андрея нейният брат изпада в дълбока депресия от загубата на любимата си сестра и няма желание да се занимава с каквото и да било. Минават месеци, докато младият мъж успее да се вдигне на крака и да се захване отново с фризьорството, което практикува в най-известния врачански салон за красота.

"Много съм доволен, че синът ми отново прави това, което може", написа в социалната мрежа Асен, бащата на Андрея и Румен.

Според коментари на клиенти на салона младият коафьор бил изключително талантлив. Негов специалитет е рисуването с машинка на различни изображения върху главите на клиентите, което минава за топ дейност в занаята.

Така в известен смисъл баткото е сбъднал мечтата на погубената си от ръката на непълнолетния убиец Аксел сестра.

17-годишният циганин преби, изнасили и удуши красивото момиче в дома й в Галиче на 11 януари, а със задигнатите от жертвата пари си купи маратонки и тонколона.
Делото срещу Аксел Олеков в Окръжния съд във Враца ще се гледа по същество на 7 октомври. През август мина първото разпоредително заседание по случая, на което магистратите отказаха да гледат казуса по съкратената процедура. Причината за това бе поправка в Наказателно-процесуалния кодекс, която изключва бърз процес при умишлени убийства.

Максималното наказание, което може да бъде наложено на Олеков, е 12 години лишаване от свобода, тъй като към момента на извършване на престъплението той е бил непълнолетен.