За напълно ново и неочаквано последствие след лечение от COVID-19 разкри уругвайски футболист. 34-годишният вратар на аржентинския Индепендиенте Себастиан Соса си татуира красив лъв на главата, след като напълно оплешивя.

„Разболях се от коронавирус през юли, а месец по-късно окосмяването ми започна да пада. На всички места по тялото ми падаха големи кичури. Веднага разбрах, че това е последствие от COVID-19, тъй като прекарах тежко болестта“, коментира вратарят пред „TyC Sports“.

“Остана ми само малко коса по главата и реших да я обръсна. Винаги съм харесвал лъвовете. Затова си татуирах такъв на задната част на главата. Казват, че с голата глава приличам на главния герой от филма „Хитмен“. Това сравнение ми харесва“, допълва Себастиан Соса.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Вратарят признава, че няма други татуировки по тялото. Поради тази причина изглежда странно решението му да направи първата на задната част на главата си. Соса твърди, че ако реши да прикрие изображението на лъва, просто ще си присади коса.

„Интересното е, че въобще не ме болеше. Дори попитах татуиста дали е започнал и той отговори утвърдително. Истината е, че татуировката се получи изключително добре. Отне шест или седем часа и вече имам лъв на главата си“, завърши вратарят.