Съпругата на пребития бивш футболист на Миньор и настоящ треньор Румен Андонов разказа пред Нова телевизия кой е нападателят му.

Това е 17-годишният Васил Михайлов, който е син на прокурор от Перник. По думите на жената пред Нова телевизия, той е замесен в още 22-23 случая, но делата срещу него не вървят, защо прокурорите в града си правят отвод. В този случай те трябва да се насочат към друга прокуратура, но това се бави.

Андонов е със счупена на две места челюст в „Пирогов”. Побоят бил заради слух, че треньорът бил казал нещо лошо за братовчедка на въпросния прокурорски син. Боят е нанесен с бокс. Младежът се движил в града освен с бокс и с мачете, което размахвал.

„Мъжът ми се силен и ще се възстанови. Но представете си, че следващият път удари дете или жена”, каза съпругата, която разказа за други случаи, в които Васил размахвал мачетето, като при един от тях за малко да убие младо момиче.

61-годишният Румен Андонов сега е президент на ФК Кракра 1919. Преди това има 14-годишен стаж в професионалния футбол в Миньор (Перник), като половината от времето е бил капитан на отбора.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)