ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

63-годишният футболен треньор Камило Хуардо Кампос е арестуван и обвинен в педофилия, гръмна американската преса.  Той се издал по нелеп начин в пицария в Тенеси, където отишъл да обядва. Камило си тръгнал, но забравил телефона си. Сервитьор видял апарата и решил да го включи, за да разбере кой е номерът.

Момчето искало да се обади на собственика на телефона, че устройството е забравено в заведението. Когато обаче включил телефона, келнерът се облещил – изскочили порнографски снимки и клипове с непълнолетни футболисти. Била извикана полиция, която се свързала с Кампос и го вкарала в ареста за разследване на случая.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Какво се оказало – Камило бил скаут на младежки футболен тим от Тенеси. Задачата му е да търси млади таланти. Той ги откривал, но правел глупости с тях. Изнасилвал и ги малтретирал.

Кампос се сприятелявал с новите играчи в отбора, след което ги канил у дома си, за да ги почерпи по случай трансферите. Упоявал ги, като им сипвал приспивателни в безалкохолните питиета, после ги събличал и ги изнасилвал.

Някои от момчетата били деца. Те изпадали в такива състояния от опиума, че не разбирали какво се случва. Треньорът им слагал в пиенето и наркотици.

Досега детективите са успели да идентифицират две от десетте жертви. Мъчителят е изнасилил момчета на възраст от 9 до 17 години. „Някои от жертвите в изтеклите видеоклипове вече са на 20 години“, заявиха от полицията.

Родителите на децата били силно стресирани и шокирани от скандалните случаи. Никой не вярвал, че Камило Кампос е изверг. Приличал на добър човек. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!