Българската кеч звезда Мирослав Барняшев разкри неподозирани факти около скандала със съпругата си Лана, докато двамата бяха част от световната федерация по кеч.

Тогава блондинката уж му изневери с колега, после твърдеше, че е бременна, а българинът се ядосваше отстрани и го играеше наранен. Барняшев многократно обясни на феновете си, че всичко е по сценарий и в живота си няма семейни проблеми, но сега призна, че нещата са щели да станат много по-лоши за него, ако не е реагирал гневно на идея на шефа си Винс Макмеън.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

75-годишният милиардер искал от Барняшев да обяви, че страда от еректилна дисфункция и това ще е причината любимата му да потърси мъжки ласки другаде.

"Първоначалната идея на Винс беше такава, но аз не бях съгласен. Казах му, че няма как да стане, защото това тотално ще ме погребе. Цял живот нямаше да мога да обясня, на хората, че не е вярно. Ако имаш еректилна дисфункция, няма връщане назад... Не че имам нещо против хората с такъв проблем, но не искам да съм като тях", призна българинът.





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What do you think of this Instagram vs reality with @tobemiro??? !!! New vlog up ! Link in my bio. Miro taking me on vacation !!!

Публикация, споделена от CJ Perry (@thelanawwe) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adore you @tobemiro

Публикация, споделена от CJ Perry (@thelanawwe) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Will my wigs stay on when @tobemiro is using a leaf blower ??? (new vlog in bio! Subscribe to our YouTube channels )

Публикация, споделена от CJ Perry (@thelanawwe) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are bringing Usher back ! @tobemiro

Публикация, споделена от CJ Perry (@thelanawwe) на