ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

35-годишният Александър С. получи 12 години затвор при първоначален строг режим за побой и изнасилване на 47-годишна жена в апартамента ѝ в ЖК „Тракия” в Пловдив. 

Мъжът е с дълго криминално досие и е стар познайник на полицията.

Александър и жертвата му се познавали покрай посещенията си на футболни срещи. Той е привърженик на пловдивския Локомотив и е известен като футболен хулиган, пише Тrafficnews. 

На 5 септември 2022 г. той и двама негови приятели отишли в дома на жената, за да отпразнуват победа на любимия отбор. Там употребили солидно количество алкохол. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Другите двама мъже си тръгнали, а домакинята отишла да си ляга. Около 6 часа сутринта, Александър решил, че иска да правят секс, но 47-годишната жена отказала и мъжът започнал да я притиска, а тя се дърпала. 

Стигнало се до физическа разправа и побой, след което последвало и изнасилване. Александър дори заплашил жената, че ще я убие. Жената се съпротивлявала и крещяла и на мястото се появил неин близък. Обадил се в полицията и Александър бил задържан.

По време на присъдата на Пловдивския районен съд са отчетени обстоятелствата, че действията на Александър са извършени при условие на опасен рецидив и се отличават с изключителна дързост.

Решението на магистратите не е окончателно и подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Пловдивския окръжен съд.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!