ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Известната телевизионна водеща, модел и футболен агент - Уанда Нара, внесе яснота около здравословното си състояние след кошмарните разкрития на журналиста Хорхе Ланата, че е болна от левкемия. Тя влезе в болница, което даде повод да се спекулира със здравословното ѝ състояние. В изявлението си в социалните мрежи Уанда казва, че всъщност е била в лечебното заведение, за да мине през рутинни прегледи, които прави ежегодни или преди пътуване в чужбина.

36-годишната аржентинка благодари за моралната подкрепа, която е получила, но и разкритикува, че казусът е бил разпространен сред медиите, от които децата ѝ научили за внушеното напрежение. Тя опитала да скрие какво се случва от най-малките членове на семейството си, но не успяла.

„Ето ме след няколко дни, в които обърнах внимание на себе си. Искам да ви разкажа малко какво се случи. В сряда реших сам да направя рутинни изследвания, както обикновено, когато пътувам или веднъж годишно. Някои стойности не бяха както трябва и реших да остана в клиниката за по-подробни тестове", написа в социалните мрежи съпругата на нападателя на Галатасарай Мауро Икарди, която е и негов агент. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"В четвъртък си тръгнах и отидох в друга клиника, където да ми направят специализирани изследвания. Направих го, за да имам повече яснота след първите показания. Опитах да скрия страховете си от децата, както би направила всяка майка. Още повече, че не бях научили точната диагноза. За съжаление в петък видях диагнозата, поставена от журналист, без самата аз да я знаех. Не бяха минали и 24 часа от тестовете. Децата ми разбраха. Винаги съм им казвала всичко, говоря с тях. Сега не е изключение, но исках да го направя с точните и пълни резултати в ръка. Благодаря на семейството, приятелите си и всички вас, че ми показахте любовта си. Вече съм вкъщи и в очакване на още изследвания“, добави Уанда Нара.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)