Изключително неприятна случка се е разиграла след днешния мач от Eлитната юношеска група до 17 години между Локомотив (София) и Национал, игран на базата в “Надежда”, алармираха от ръководство на “железничарите”. 

След срещата юношата на Локомотив от набор 2003 Петър Дандаджиев е бил нападнат и бит от седем други момчета. Според негови думи става дума за състезатели на Национал. 

Дандаджиев е присъствал на мача на по-малките си съотборници като зрител, а след това при прибирането си към дома е бил нападнат на спирка на градския транспорт.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Изключително ужасна случка. Срещата ни с Национал премина в коректен тон. Стана хубав мач, а ние победихме с 4:3. Това бе първи мач за нашите юноши до 17 години в елитната група от доста години насам и имаше много публика. Петър, който е една година по-голям, бе дошъл да гледа по-малките си съотборници. След това като си е тръгвал е бил нападнат от седем момчета, като е разпознал сред нападателите играчи на Национал, които днес бяха на терена. Главата му е сцепена, викната е полиция и линейка, води се разследване. Подобно нещо е повече от недопустимо и отвратително. Никога не трябва да се повтаря побдоно нещо”, разказа пред "Спортал" шефът на академията на Локомотив (София) Ивайло Паргов.