ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Пропадна делото срещу 44-годишния мексиканец Виктор Омар, който е обвиняем за убийството на бизнесмена и ММА боец Тургай Сали. Процесът срещу чужденеца трябваше да стартира днес в Хасковския окръжен съд, но вторият служебен защитник на Омар - Божидар Иванов, не се яви в съдебната зала, тъй като е извън България.

Мексиканският гражданин заяви отказа си в съдебното заседания да бъде представляван от първия си упълномощен защитник Антон Попов. Това стана и причина за отлагането на разпоредителното заседание за 16 ноември тази година.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Обвинението срещу 44-годишния Виктор Омар е за това, че на 13 февруари 2022 г. в Хасково, като извършител и в съучастие с неустановени и неиздирени по делото лица, като подбудители и помагачи, умишлено е умъртвил Тургай, чрез произвеждане на изстрел с огнестрелно оръжие.

Още разкрития за екзекуцията на Тути в Хасково! Убийството било поръчано от...

Простреляният Тургай Сали, ММА-боец и търговец на хранителни добавки от Хасково, издъхнал ден след инцидента – на 14 февруари в болница в Пловдив.

Сигнал за стрелбата на ул. "Крали Марко" в южния областен център бе подаден в 1:13 часа след полунощ на 13 февруари, като пострадалият бе улучен от един куршум в седалището. От местопрестъплението бяха иззети две гилзи калибър 9Х19 от патрон марка "Блазер - Люгер". Предполагаемият тогава извършител бе арестуван в софийски хотел. 
Установено бе, че той е влязъл у нас от Северна Македония на 10 февруари, придвижвал се е с лек автомобил рент-а-кар, нает в Кърджали, а в Хасково е пребивавал от 12 февруари.

Делото в Хасковския съд ще се гледа от петорен съдебен състав - двама съдии и трима съдебни заседатели, съобщават от пресцентъра на съда в Хасково.

Ако бъде признат за виновен, мексиканецът може да получи наказание от 10 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

ОЩЕ ПО СЛУЧАЯ!


Снимка: Haskovo.info