Бившата футболна половинка Аура Руис направи разтърсващи признания за деня, в който стана майка. Някогашната любима на игралия в Реал (Мадрид) и ПСЖ нападател Хесе Родригес разказа как футболистът я е изоставил в най-важния момент от живота й, като през това време е бил с друга.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Всичко около раждането ми беше кошмар. Първо ме качиха в линейка и на половината път трябваше да сменим курса към друга болница. През цялото време звънях на Хесе, но той не вдигаше. След като ме приеха, се оказа, че ми е твърде рано и искаха да ме върнат у дома, а другият вариант беше да ми направят цезарово сечение. През цялото време им повтарях, че искам да се обадят на бащата на детето ми. Исках той да е там. Както и да е, той не дойде и започнахме раждането.

Първо ми казаха, че всичко с бебето е наред, но после разбрах, че синът ми има кръвоизлив. Още помня как лекарят каза - Данo момчето преживее тази вечер! Изпитах най-големия ужас в живота си, останала там съвсем сама, а след това разбрах, че детето ми има заболяване и до ден днешен се боря за живота му", разказа тя, като думите й предизвикаха вълна от съчувствие в социалните мрежи.