Боксьорът Кубрат Пулев, който изрази амбиции да влезе в политиката, "за да помогне", говори за плановете си. "Има какво още да дам на спорта", каза Кобрата при гостуването в bTV.

Пулев преди дни започна магистратура в УННС - "Политика и бизнес". "Да донадградя", така отговори той на питане защо е решил да учи. 

Водещият Светослав Иванов го изненада, включвайки в ефир двете му колежки от УНСС, които имаха възможност да му задават въпроси. "Само две са, в групата сме и 6 момчета", каза Пулев. 

Едната попита Пулев кои са трите функции на държавата, но той не успя веднага да отговори. Първоначално Кубрат каза "регулаторна", а след известно мислене добави "разпределителна и стабилизираща".

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Уникална е атмосферата в УНСС. Ходя редовно на лекции, водя си записки. Изключително интересно ми е, слушам лециите с голямо внимание", добави Пулев.

"Имам контакт с доста от политиците. Има интелигентни и готини хора, но оставам с впечатлението, че дори има партия, която е една от водещите, която има интерес това да се случва така - да не се съставя кабинет. Има много задкулисие. Те имат интерес това да се случва, за да се отклонява вниманието от техните турболенции", коментира Кобрата.

"Аз съм щастлив човек. Ако вляза в политиката е, за да помогна на България. Много неща бих направил. Най-малкото бих ги накарал да говорят малко по-уважително в парламента. На хората им е дотегнало от политическите им игри. Трябва да има обединение, не разбирам защо е това разединение", каза още Пулев.

"Любов е любимата ми българска дума. Всичко е любов. България е любов, хората трябва да се обичат", завърши Кобрата.