На предстоящата сесия на общинските съветници в Сапарева баня ще трябва да гласуват „за” или „против” молбата на съпругата на брата на политика от Дупница Вергил Кацов - Александър Кацов – Аксиния. Тя е дeпозирала молба в общинска администрация, с която иска Общински съвет да разреши водоползване на минерална вода за къщата за гости "Кубрат" в количество 0,05 литра/секунда за басейна в имота, около който имаше много скандали.

Боксовата звезда Кубрат Пулев и Александър Кацов преди време направиха любопитна заменка. Кобрата се отказа от съдружие в имот, закупен заедно с Вергил Кацов, като в замяна получи луксозна вила, собственост на Александър Кацов, пише struma.bg. За този имот преди години Димитър Владимиров – Мите Френския твърдеше, че му е взет от Кацов с измама. Той подаде жалби до прокуратуратa в Дупница, до Окръжна прокуратура – Кюстендил и други институции. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

В отчаян опит да си върне вилата, която тогава бе оценена от познавачи на 1 млн. лв., Мите Френския дори обяви гладна стачка пред съда в Дупница, но без резултат. В момента той се препитава като таксиметров шофьор.

Ваканционната къща на Кубрат Пулев: