Българската боксова звезда и кандидат-политик Кубрат Пулев коментира настоящата обстановка у нас малко повече от месец преди изборите. Пред БНТ Кобрата се определи като "политик от много години" и беше категоричен, че никой няма да спечели от войната между доскорошния премиер Бойко Борисов и президента Румен Радев.

"Виждам лични и партийни интереси в техния сблъсък. Никой не се интересува от народа. Само драпат за властта. Гледат абсолютно театрално да угодят на хората, за да стоят мирни. Мислят си, че ще живеят 1000 години с властта. Полагат клетва да работят за хората, но бързо я забравят", отсече Пулев.

Кубрат говори и за амбициите на Слави Трифонов, чиято партия беше втора политическа сила на предишните избори, определяйки го като човек, който се страхува от това, че няма да се справи.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Аз му го казах в неговата телевизия, а те ме апострофираха, че не излизал пред медиите заради телевизиите. Мисирките щели кой знае какво да му направят. И де факто го е страх от мисирките. Ако го е страх от тях, какво ще стане, ако дойде по-сериозна ситуация и той трябва да устои на нея. Гледам му само едно интервю и разбрах. Викам си - Боже, боже, това ли ще ни оправя оттук нататък!

В края Кобрата коментира и собствения си принос към България, ако успее да влезе в политиката с новата си партия "Велика България".

"Мога да дам много на България, говорили сме си с приятели, седя и мисля по темите, но не е това важно. Важно е България да се развива, да не е сред изоставащите страни и да я сочат с лошо. Искам хората да се върнат и да работят тук. Интересува ме България и нейните интереси, не ме интересува какво става в Щатите, а у нас. Аз съм политик от много години, защото допринасям хората да обичат страната ни, обясни Пулев. Не е политика един да си направи една телевизия, друг друга и да си рекламира собствената партия. България е разграден двор", коментира Пулев пред БНТ.