Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба разказа за кошмар, който е сполетял семейството му. Домът на 29-годишния френски национал в Манчестър е бил обран, докато е играл в реванша с Атлетико (Мадрид) от Шампионската лига.

"Най-лошият кошмар на семейството ми - къщата ни беше ограбена, докато децата спяха в спалнята си. Обирджиите са били в дома ни по-малко от 5 минути, но това бе достатъчно, за да отнемат най-ценното, което имахме - чувството ни за сигурност в нашия дом", написа Погба в социалните мрежи. 

"Кражбата е станала в последните минути на реванша с Атлетико, когато съм на терена и на обирджиите е ясно, че няма как да сме у дома. Съпругата ми и аз забързахме да се приберем вкъщи веднага след мача, когато ни съобщиха за инцидента. Не знаехме дали децата ни са здрави. Като баща мога да кажа, че няма по-лошо чувство от това да не можеш да защитиш наследниците си. Надявам се никога да не почувствате това, което почувствах аз в този момент. Предлагам награда на всеки, който има някакви предположения или улики", добави Пол Погба.