ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Крум Савов скърби за починалия известен спортен журналист Атанас Станкушев, който почина във вторник (29 ноември) на 66-годишна възраст.

"Когато прочетох, че от този свят си е тръгнал Атанас Станкушев, много се замислих дали вечерта в предаването (б.р. - Савов е водещ на "Крум Савов Live" по 7/8 TV) да кажа нещо, но бях сигурен, че няма да ми стигне твърдост да остана спокоен или по-скоро мъжки сълзи и слабости да не личат много на екран. Още повече, че просто няколко дни преди това си бях говорил дълго и широко с него", сподели Савов.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Тръгнахме от мача Локомотив (София) - Спартак (Плевен) за Купата на България в Плевен, екшън между агитките, полицията беше била "червено-черни" запалянковци и „железничарите“ трябваше да се жалват. И докато се координираме с Наско нещо да направим, се оказа, че там затихна случая и се заговорихме за живота, ей така за медиите, за телевизиите, за в личен план, професионален... И сега изведнъж Наско го няма", каза още Савов в предаването си по 7/8 TV.

"Сантиментите са важно нещо, но някой път те лишават човек от способността да изрази всичко, което му напира, и то е, че Наско беше страхотен човек, невероятен журналист, чаровен и харизматичен като мъж и страхотен родител", допълни Крум Савов.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК