Масов пиянски бой завърши със смъртен случай. Заподозряният за убийството на 40-годишния Павел Рохлов е задържан. Това е 37-годишният боксьор Михаил Старцев (на снимката по-долу). Инцидентът, в който е участвала и двукратната световна шампионка по кикбокс Лилия Ворогушина (на снимката вдясно), се е състоял през изминалата нощ в руския град Барнаул.

Съпругата на Рохлов Светлана свидетелства, че двамата с Павел видели как група пияни бият човек. Затова той се намесил, но агресията била пренесена върху него и бил пребит до смърт.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Ворогушина представя друга версия. Тя твърди, че е била ударена в лицето от Павел Рохлов и именно затова се е намесил нейният приятел Старцев. Михаил нанесъл един удар в главата на починалия. Тя твърди, че човекът, който имал конфликт с нейната компания изскочил от колата си и без причина е вдигнал скандал.

Шампионката по кикбокс добавя, че след пристигането на полицията пияната Светлана Рохлова се е качила в автомобила си и отправяла заплахи към всички, че ще ги сгази. Когато се чуло ръмженето от двигателя на автомобила, всички се разбягали в различни посоки.