ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Масираната палестинска атака по територията на Израел вчера е довела до смъртта на бившия футболист Лиор Асулин. Той е бил убит по време на парти по случай 43-годишния си рожден ден, който бил в петък. 50 нападатели са нахлули на събитието и са застреляли няколко от посетителите.

Сред тях е бил бившият играч на Бейтар, Апоел (Тел Авив), Апоел (Беер Шева). Такава е информацията на израелстото издание „One”, което се позовава на списъка с оцелелите.

След това новината беше потвърдена - след откриването на тялото на Асулин.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Атакувано е било и част от семейството на легендарния израелски футболист Йоси Бенаюн. Неговият зет е настанен в болница и претърпял операция, след като е бил ранен на две места в ръката. Сестрата на бившия футболист на Уест Хям, Ливърпул, Челси и Арсенал се е разминала без нараняване. Семейството е успяло да се измъкне, след като 20-годишният племенни на Бенаюн е убил трима от палестинските нападатели.

Футболистът на Кирят Ям Бен Бенямин (на снимката долу) остана без единия си крак. Крайникът му е бил ампутиран, след като е пострадал сериозно при ракетната атака на палестинската военна организация „Хамас“ в събота.

Още за военната обстановка в Израел - ТУК!