Аз не мога да мразя! Това обяви Кубрат Пулев в изявление на официалния си сайт. Боксовата звезда е ядосан от появила се публикация със заглавие "Кубрат Пулев: Комунистите не ни даваха да четем, криехме книгите в тайници!". В нея се цитират негови думи, казани пред камерата на ТВ7 през 2012 година. Сега обаче изказването му отново стана актуално, след като сайт за фейк новини го публикува и разпространи в мрежата. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

БЛИЦ публикува позицията на Кубрат Пулев:

"Драги приятели, другари,

В отговор на безсмислените драсканици, на някакви долни фантазьори и техните вредни за България сайтчета за фалшиви новини и всички “журналя”, които интересчийски преписват неистини, искам да знаете, че е най-добре да вярвате на мои думи, написани тук, или изречени на живо!

Не мразя никого, камо ли някакви си комунисти, които отдавна ги няма!

Имам приятели, или може би познати от БСП, които са също толкова приятни и интелигентни хора, както членовете на други партии.

И това не означава, че мразя, когото и да било!

Дори с някои от така наречените “комунисти”, си говорим често и периодично ги мачкам на шах, а след това постоянно ме дебнат за реванш.

Да, казвал съм и това беше самата истина, че когато бях дете, са идвали вкъщи и са изземвали на баща ми книги, които са считани за забранени и той започна да ги крие в тайници.

Аз съм ги виждал с очите си!

Но никой не ми е забранявал да чета книги!

Всъщност, в какъв режим са живели хората тогава, не означава, че в днешни времена аз трябва да мразя някого.

АЗ НЕ МРАЗЯ НИКОГО!

КУБРАТ ПУЛЕВ НЕ МОЖЕ ДА МРАЗИ!

Как изобщо можете да ме изкарвате толкова дребнав!
Нека не ми извъртат смисъла на думите и не ме вкарват в ролята на защитник на този или онзи, или враг на някого!!!
Нека не се използва името на човека Кубрат Пулев, за личните интереси и политически схеми и безизходици!
Винаги съм се стремял да бъда независим, въпреки, че и аз съм имал моменти, в които не ми е било никак лесно, но въпреки всичко съм се справял някак, без да дължа на никого нищо, но оставайки винаги благодарен!

Така съм научен!

Аз обичам България и българския народ и не го деля. Когато истински изразявам обичтта си е, за да дам пример, да заразя повече хора с тази любов, да повярват в България, да повярват в себе си!

Да имат и повече самочувствие, като българи!

Изобщо не очаквам и не желая нищо в замяна, защото това е в моето сърце, идва от там и там ще остане докато то бие…, та дори и след това….!

P.S. И МОЛЯ ВИ, не ме занимавайте с глупости, нямам такова време!".