"Оставам си пияница и така ми харесва. Къркам здраво понякога. Като смок се наливам", категоричен е легендарният английски футболист Пол Гаскойн, който в края на май навърши 53 години.

 "Не мога да не пия. Всъщност може и да мога, но не искам. Мога за деня да изпия и една бира само, но това би било срамота - една бира! Та за една бира бива ли да си губя времето!? Ако седна някъде, трябва да са повече от четири, иначе защо съм отишъл в кръчмата. Това съм аз, такъв съм", добавя Газа пред „Мирър“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Легендата на Нюкасъл, Тотнъм и националния отбор на Англия изчезна от полезрението на британските медии след началото на пандемията.

„Аз не съм изчезнал. Това, че не съм попаднал в обективите ви, не означава, че пасувам“, смее се бившият футболист на италианския Лацио.

За последно Газа заживя с 9 години по-младата от него Уенди Лийч, но любовта изтрая едва няколко месеца. Причината е повече от ясна – постоянното пиене.

Въпреки забраната заради коронавируса Гаскойн се събираше с много хора. Правеха го тайно в затънтени кръчми и вдигаха чашките до ранни зори.

"Той не взима никакви мерки за здравето си, а в ситуацията на пандемия застрашава и моя живот, на двете ми деца и трите внучета", поясни Уенди защо е била шута на Пол.

"Така и не срещнах правилната жена, която да е до мен, да ме разбира и приема. Имах връзки, имах и краткотрайни контакти, но не намерих истинската жена. Може и да се появи, но аз пак ще си пия. Е, бих се ограничавал, както съм правел и преди, когато вярвах, че съм намерил правилния човек. Макар да се случва човек да се запие понякога", откровен е Гаскойн.