Легендарният бразилски футболист и собственик на испанския Валядолид Роналдо се обърна към футболните фенове в специално писмо, посветено на борбата с последиците от коронаворуса. Феномена започна с това, че дълго е обмислял как да се обърне към всички, но подчерта, че в момента няма по-важно от това хората да си помагат и да останат заедно в битката със злото.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Футболът ме научи на много неща и най-вече това как да преодолявам проблемите. Когато получих първата си тежка контузия, ми казаха, че повече никога няма да мога да играя, а може би и да ходя. Чувствах се така все едно са ми отнели смисъла на живота.

И в този момент обаче не спирах да се опитвам да докажа на всички, че мога да продължа. Прекарах трудни години в рехабилитация и след това дойде най-значимият момент в кариерата ми. Вкарах два гола на финала на световното първенство срещу Германия през 2002 година. 

Сега, като всички вас, мечтая да се върна на стадиона. Затварям очи и си представям пълните трибуни. Това ме мотивира да продължа и съм сигурен че ще успея. Ще успеем заедно и ще се върнем още по-силни", написа Роналдо в писмо до феновете на отбора си, превърнало се в истински хит и сред останалите фенове по света.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!