Легендарното тенис семейство Щефи Граф и Андре Агаси изживя истински кошмар заради брата на германката Михаел, който се замеси в поредната каша и вече е подсъдим.

51-годишната Граф стана надзорник на две години по-малкия си брат, но проблемите му продължиха, което я накара да кандидатства за постоянно попечителство над него. Решението трябва да стане ясно съвсем скоро, а от началото на идната година той ще бъде под контрола на сестра си.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

През август Михаел Граф се озова в ареста заради заплаха за убийство към свой приятел и последвало разбиване на стъклото на автомобила му с чук. Малко след това той заплашил и съпругата на въпросния приятел, която се обадила в полицията, а униформените трябвало да използват гумени куршуми и електрошок.

По-малкият брат на Щефи Граф наскоро пострада и си изгори лицето при експеримент с огън и химикали в двора на къщата, в която живееше с майка си, а това съвсем преля чашата на търпението на известната му кака.

За Михаел Граф има слухове, че е привърженик на организацията QAnon, определена от ФБР като "заплаха за тероризъм" и за която се вярва, че измъчват и убиват деца.