ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

След като историята за ужасни действия от фена на Левски Захари Шилев стана обществено достояние, граждани разпространиха и нови данни за него, пише glasnews. Софиянци твърдят, че той системно малтретира и осакатява котки и кучета. Според тях нападенията му са десетки, а последици няма. Случаят, който повдигна завесата над фрапиращите му действия, бе нападението над кучето Мечо.

На записите, разпространени от организацията за защита на четириногите "Animal Rescue", които подадоха и сигнал до властите, се вижда мъж, мамещ с храна четириногото. То е захвърлено след часове на същото място в тежко състояние. 

Жена твърди, че Шилев е лежал в психиатрично заведение, но е бил освободен, защото е излекуван. Според нея той убива животни от дете. Като методите му са ужасни – побой, трошене на кости и др. Именно с подобни наранявания бе открит и Мечо, появиха се и притеснения, че животното е било изнасилено.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Според местни жители престъпленията били извършвани в постройка в двора на къщата на Шилев. Според А. А. извършителят не убивал жертвите си, а ги оставял да умират в агония. Понякога дори ги слагал в чували и ги хвърлял в съседния двор.

Жената пише, че имало много сигнали срещу него, но без резултат. Дори съседи били заплашвани да не алармират за ставащото.

По непотвърдена информация в къщата той живял с баща си, който починал преди година, както и с възрастни роднини. Граждани разкриват, че той е асоциален. Приятели няма и не контактува с никой. В профила си във Facebook той показва ясно пристрастията си към Левски.

Ситуацията с безнаказаните прояви на нападателя предизвика огромен обществен интерес. Граждани готвят протест пред дома му, а в социалните мрежи вече има групи, които търсят справедливост за пострадалите животни.

Според законите на България, насилието срещу животни е престъпление, а справедливост се очаква от действията на органите на реда.  Днес  вече мъжът бе задържан за случая на проявена жестокост към бездомно куче в столичния квартал „Карпузица“. Като ще остане в ареста за 24 часа, образувано е и досъдебно производство.

За съжаление това е зловещ случай, но не е единствен. Преди седмици glasnews сподели историята на момче от Плевенско. За Николай се появи информация, че насилва сексуално кучетата си. Тогава животните бяха иззети от властите.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК