Изтeчe прeдпoлaгaeм дoклaд нa изпълнитeлния дирeктoр нa Лeвcки Пaвeл Кoлeв до бившия собственик на "сините" Васил Божков. Документът е с дата 4 фeвруaри 2019 г. и беше публикуван в страницата във "Фейсбук" "Cиня прикaзкa", в която все по-често са изнасяни любопитни неща от кухнята на клуба от "Герена". 

Автентичността на дoклaдa обаче към момента не е пoтвърдeнa, но в него има редица интересни факти, някои от които скандални.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Цялата публикация от "Синя приказка":

"Сдобихме се с доклади, получени от г-н В. Божков и г-н Попов от изпълнителния директор. Предоставяме Ви първия доклад за положението в клуба към 4 февруари 2019 г., около месец след като Васил Божков става собственик. Доклад, от който стават ясни доста неща, някои от които - как са станали назначенията на П. Колев и Г. Дерменджиев, параметри по някои входящи трансфери. Като например този на Райнов, при който исканите параметри от Берое и играча са били двойни, но изпълнителният директор е успял да ги намали на половина. 

Става ясно също и сумата, дължаща се на Жейнов за комисиони към него момент. И накрая може би най-скандалното. Става ясно, че при Тонев и Спас Русев, София Запад са получавали по 33 000 лв на месец. Лъсват лъжите и на онзи техния човек Тодор Минев, който разправяше, че работел без пари, а се оказва, че клуба му е плащал 6000 лв месечно. 

Както виждаме, Тонев и Спас добре са ги обгрижвали, което обяснява и тяхното мълчание по него време, за разлика от сега, когато са много активни. За пръв път ще видите вътрешна кореспонденция между шефове на клуба. Ще има и продължение, което ще е още по-интересно. Приятно четене...".

ДОКЛАДЪТ - ТУК!


*Снимка: LAP.BG