Голямата звезда на снукъра Рони О`Съливан е участвал в истински екшън с полицейско преследване, в което е бил включен и хеликоптер. Шесткратният световен шампион, наричан Ракетата, е опитал да докаже прякора си, вдигайки 140 мили/час с автомобила си.

О`Съливан признава, че е опитал да подкупи полицаите, които го преследвали по магистралата с билети за турнир с негово участие. Униформените го спрели с блокада на пътя.

„Направих опит да ги подкупя и им предложих билети. Знаех, че нарушението ми е толкова сериозно, че ще остана без шофьорска книжка. Полицаят обаче ми каза, че не може да приеме, тъй като са включени много хора, всичко е документирано с камери и дори хеликоптер ме е гонел по магистралата“, разказва звездата на снукъра.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Въпросният инцидент е станал в 1 часа през нощта през 1995 г., когато Рони О`Съливан се е прибирал у дома след загубен мач в Борнемут. За да се разсее, той решил да изпита бързината на колата си.

В резултат на провинението си Ракетата остава без шофьорски лиценз за определено време, плаща глоба от 1200 паунда и минава на опреснителен курс.

„Курсовете бяха в продължение на два дни. След това нямам нито една отнета точка от шофьорската си книжка“, поясни О`Съливан.