ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ексцесии между фенове на Ботев и Локомотив са станали вчера след протеста на бултрасите пред Община Пловдив. Напрежението е възникнало на бул. „Цар Борис III Обединител” край "Тримонциум", а след това се е пренесло в уличките около ул. „Капитан Райчо”.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

От кадри, разпространени от TrafficNews, се вижда как фенове на Локомотив влизат в пререкания с такива на „канарчетата”. След това тълпата се разбягва към уличките. Докато запалянковците на Ботев се прибирали, група от около 30 привърженици на "смърфовете" са излезли на булеварда. Последните били в заведение и хотел, където са посрещали италианци, дошли за 30-годишнината на „Lauta hools”.

Феновете на Ботев се събраха пред Общината с искане за отговори за "Колежа". 

До бой между двете групи не се е стигнало на главния булевард, а след това в уличките е имало сдърпвания, но не и до по-тежки ексцесии.

Според читател на TrafficNews единият от основните действащи лица от феновете на Локомотив е бил Атанас Качаков – Качака. Той беше замесен в скандала с наказателната бригада на 3 РУ.

Качака бе задържан, а след това пуснат под домашен арест. В крайна сметка неговата мярка за неотклонение е променена на „гаранция” и в момента е на свобода срещу 5000 лева.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК