Бившата футболна звезда Дейвид Бекъм стигна до съда, за да разкара своя преследвачка. 

58-годишната Шарън Бел, която е освидетелствана по Закона за психичното здраве, досега не бе съдена за тормоз, но след жалбата на Бекъм и неговите показания, съдията по делото реши, че тя е извършила всичко напълно съзнателно.

Всичко започнало с няколко писма, след което Бел започнала да обикаля адресите, на които семействo Бекъм имат имоти.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Получих адреса ви от детективската агенция, надявам се, че нямаш нищо против. Имам чувства към теб, Дейвид. Виктория ми дължи пари, Дейвид, и както тя каза, тя ограбва банковата ми сметка от години, което не е много хубаво. Ще бъда благодарна, ако тя не е вкъщи тогава", се казва в едно от писмата.

Самият бивш футболист отбеляза, че никога не е срещал Бел и изрази загриженост относно ескалиращото й поведение, което според него става нестабилно и непредвидимо.
 
"Усетих, че тонът в писмата ескалира и става все по-емоционален и заплашителен към мен и семейството ми и това ме притесни. Писмата ставаха все по-пълни със заплахи, а жената знаеше и къде живея", заяви Бекъм в съда.

Преследвачката тотално ядосала звездата с посещение в училището на дъщеря му Харпър, когато я срещнала и обявиха, че й е майка с думите - Спермата на баща ти се сля с яйцеклетките ми!

Това преляло чашата на търпението и накарало Бекъм да се обърне към властите с думите, че е "безпомощен и много ядосан".