Бившият боксов шампион Феликс Вердехо ще отнесе сериозна присъда за бруталното убийство на бременната си приятелка Кейшла Родригес, след като разследващите обявиха, че притежават неопровержими доказателства, че имено той е извършителят.

Новината за зверското убийство шокира целия свят, а след като разбраха, че 27-годишният пуерториканец първо е пребил любимата си до смърт, после я е упоил, прострелял в корема, а накрая хвърлил от мост със завързана за тялото тежест, стотици в социалните мрежи поискаха смъртна присъда за деянието му.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Не така обаче мислят родителите на Родригес, които казаха, че това ще е като подарък за него след стореното, към което обвинението добави искане за присъда за още няколко престъпления, сред които отвличане, кражба на кола и притежание на незаконно оръжие.

"Ако искате да го убиете, направете го, но така само ще му помогнете. Трябва да лежи в затвора за всяко нещо, което стори на дъщеря ми. 100 години зад решетките, за да може да страда всеки един ден, както ще се чувстваме ние до края на живота си. Това ще е по-лошо за него и ние искаме точно така да бъде наказан", обяви бащата на жертвата Хосе.