Майка на дете в неравностойно положение скандализира с изключително грозна постъпка. За случилото се разбра от социалните мрежи, по-специално от фенските групи на ЦСКА.

След дербито на старта на новото първенство ЦСКА 1948 - ЦСКА (2:2) звездата на домакините Мартин Камбуров подарява фланелката си на детето на въпросната М.Ю., което гледа мача в инвалидна количка на пистата на "Васил Левски".

Няколко дни по-късно тениската на голмайстора е окачена на ствола на дърво пред сектор "А" на стадион "Българска армия". На мястото феновете на ЦСКА колекционират предимно фланелки на вечния враг Левски. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Сега "червените" се похвалиха за поредния си "трофей" чрез публикация в социалните мрежи. 

"Ето ви оригинална снимка. Обещаното е изпълнено, с кеф го "обесих". Само показах "безкрайното" си уважение към тази особа", пише във "Фейсбук" въпросната майка, очевидно без да й пука за скандалната й постъпка. След тази й изцепка мрежата гръмна и тя логично е засипвана с критика, включително и от феновете на ЦСКА.  

"С кое се бъзикаш тук? С това, че хора проявяват съпричастност с едно изстрадало дете, а майка му после... Айде да не казвам от уважение, че е жена и майка… Ако не уважаваш този играч, защо взимаш подарената тениска? Мъжко (или честно в случая ) е да я откажеш", пише запалянко на "червените".

Припомняме, че след домакинския мач на ЦСКА с Ботев (Пловдив) и звездата на "канарчетата" Тодор Неделев подари фланелката си на същото дете в неравностойно положение.