ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Испанският защитник Пабло Мари проговори след касапницата в супермаркет в Милано, при който бе намушкан с нож в гърба. 46-годишен италианец превъртя, закла един човек и рани няколко. Сред тях е  и съотборникът на българския национал Валентин Антов от Монца. Пабло говори от болницата, в която е настанен.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Имах късмет. Видях обаче как човек умира пред мен. Бях с количката с бебето си, когато започна ужасът. Изпитах нетърпима болка в гърба. След това видях как въпросният господин наръга човек в гърлото пред мен, който почина. Добре съм, в понеделник ще съм на терена за тренировка. Семейството ми също е добре“, разкри Мари за кървавия инцидент пред „Гадзета дело спорт ”.

Пабло, който играе под наем от Арсенал в Монца, е по-добре след ужасяващото нападение в супермаркета . 29-годишният футболист е бил откаран с хеликоптер в болницата, където е разговарял с близките си, макар да е бил леко замаян от дълбоката рана.

В резултат на атаката в тежко състояние са четирима мъже. Две възрастни жени са леко ранени. Починалият е 30-годишен мъж.

„Всичко беше мирно и кротко. В един момент някакъв грабна огромен нож от един рафт и започна да сече с него всички наоколо. Футболистът беше с детето си и с жена си, които много се изплашиха. Всъщност, нямаше човек, който да не се изплаши на ужасяващата гледка. Докато карабинерите пристигнат, двама яки мъже успяха да повалят на земята нападателя“, коментираха други свидетели.

Впоследствие 46-годишният италианец е вкаран в ареста. От полицията твърдят, че убиецът имал психически проблеми.