Световният шампион по борба Михаил Ганев, който е кмет на родния си град Златарица, отправи призив: 

"Скъпи приятели и добри хора, 
нека отворим сърцата си и помогнем на едно прекрасно дете, което се бори за живота си.

Нелис Кедова няма навършени и две годинки, когато е диагностицирана с високорисков Невробластом IV стадий (злокачествен рак). Провежда лечението си в Турция и вече 20-ти месец се бори за живота си. За това време Нелис преминава през няколко операции, 12 курса химиотерапия, MIBG високодозова радиация, трансплантация на костен мозък, 20 сеанса лъчетерапия и множество други съпътстващи усложнения, които налагат дълъг болничен престой и ред сложни манипулации, налагащи допълнителни оперативни намеси. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Всичко това тя постига благодарение на дарителска кампания и подкрепата на много сърцати хора. Лечението дава добри резултати, но предстои още път към здравето на малката Нелис. 

Необходима е шестмесечна имунотерапия с Qarziba. За провеждането й е нужна сумата от 250 000 евро, от които са събрани 50 000 евро. Тази терапия ще спомогне да не я повтаря болестта, защото това стане ли спасение няма-наистина няма. Стигнала до тук с голяма борба и силно желание за живот, Нелис заслужава да получи шанс за тази терапия. 

Призовавам всеки, който може да подаде ръка на малкото момиче в тази тежка борба и вярвам, че с подкрепата на много хора с по малко средства, можем да върнем усмивката на Нелис.

Това е дарителската сметка:
Банка: УниКредит Булбанк
Банкова сметка: 
BG25UNCR 7000 1523 5870 59
BIC код: UNCRBGSF
Титуляр на сметката: Нелис Заимова Кедова."

 

Скъпи приятели и добри хора, Нека отворим сърцата си и помогнем на едно прекрасно дете, което се бори за живота...

Публикувахте от Mihail Ganev в Неделя, 10 януари 2021 г.