ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

"Здравейте! Казвам се Владимир Дубов. Познавате ме като дългогодишен шампион на България, световен и европейски вицешампион по свободна борба". Така започва публикацията във "Фейсбук" на бившия състезател от националния отбор по борба Владимир Дубов, в която той с много любов, но и с много болка разказва историята на сина си. 

Малкият Владимир се ражда преждевременно, докато баща му е на поредния лагер на Белмекен, а майката Дина го търси, за да му каже, че вече е в болница. Владко се появява на бял свят в седмия месец с тегло 1600 грама и за да бъде стабилизиран остава два месеца в болница.

Баща му се бори на тепиха, а бебето получава тежка диагноза - Детска церебрална парализа. Следва дълга битка за по-нормален живот. Операция в Сърбия, за да може да направи Владко първите си крачки малко преди да навърши четири годиники. Две години по-късно следва нова интервенция по удължаване на ахилеса. 9 години непрексъната рехабилитация... и борба за всяка крачка.

Но и малкият е голям шампион - вече кара колело, чете, смята, пее, говори руски, а отскоро - и английски.

Единственият шанс да проходи обаче е операция в клиника в Сейнт Луис, САЩ, която да бъде извършена от прочутия доктор Парк.

Всичко може да се развие по добър начин за малкия Владко, ако той се подложи на тази интервенция, но тя трябва да се случи скоро, защото д-р Парк се пенсионира в средата на 2024 година.

Семейството не разполага със сумата за операцията, която възлиза на 64 918 долара. За пет седмици от началото на кампанията вече са набрани средства в размер на малко над 16 000 лева. 

Подробна информация за историята на Влади и становището на д-р Парк може да намерите тук:

https://podkrepi.bg/campaigns/vladi-will-walk-alone…

Доктор Парк разработва метода СДР и има над 3600 подобни операции. От Клиниката постановяват, че най-вероятно ще се наложи и ортопедична операция.

️️️Операциите бяха планирани за август, но в края на миналата седмица научих, че Доктор Парк ще се пенсионира през май месец ️Тази информация дойде като гръм сред ясно небе! Това означава, че до края на март трябва да съберем цялата сума! Времето е катастрофично малко! Но вярвам, че с ваша помощ имаме шанс!

Цената на двете операции е 64 918 долара. Огромна сума за нашето семейство. Но напълно постижима ако повече хора ни подкрепят.

За всеки, който иска да ни подкрепи, може да го направи чрез:

• Чрез платформата Podkrepi.bg

https://podkrepi.bg/campaigns/vladi-will-walk-alone

• Чрез Фондация "Павел Андреев":

https://pavelandreev.bg/…/pomogni-na-vladi-da-ima…

• а също така и чрез PayPal:

[email protected]

 

 

Здравейте! Казвам се Владимир Дубов. Познавате ме като дългогодишен шампион на България, световен и европейски...

Публикувахте от Владимир Дубов в Понеделник, 12 февруари 2024 г.