29-годишният Станислав Жуков, който спаси беззащитна жена от развилнелия й се съпруг на улицата в Бургас пред двете им малки момиченца, е застрашен от тежко наказание според закона. Кикбоксьорът разказа за случката, която потресе морския град. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Съпругът отвратително псуваше жената, видях как я сграбчи за косата и блъсна главата й жестоко във витрината на партерния етаж на блока.

Не съм искал да му чупя челюстта, но това беше единственият правилен ход в тази ситуация", разказа пред "Флагман" Жуков. 

Кикбоксьор разби ченето на садист, пребиващ жена си, но сега...

"Свидетел беше друг мъж, който вече звънеше на тел. 112. Той видя какво се случи. Мен ме откараха към ареста на Пето РУ, след като се установи, че му е счупена челюстта. Откараха ме в подземието като най-големия насилник, престоях в отвратителни условия от 20 часа в събота до 13 часа в неделя", добави Станислав Жуков, който е с чисто криминално минало.

Наказателният кодекс предвижда до 6 години лишаване от свобода за кикбоксьора заради нанасянето на средна телесна повреда на 40-годишния Иво А. Вариант е пострадалият да го осъди за хиляди левове обезщетение за операция и покриване на разходи по лечението му.