22-годишна бургазлийка, в чиято чанта по време на масирана полицейска акция бяха намерени 48 таблетки амфетамин, се оказа Славена Чанева - бившата изгора на сина на Найден Милков-Димитър, информира "Флагман".

Криминално проявената е сгащена от ченгегата в жк. "Меден рудник", след като дълго време е била в полезрението на униформените от Четвръто РУ. В полицейската хроника попаднаха и още 11 местни дилъри, които предлагали различни видове синтетична дрога на ученици и подрастващи.

Славена е добре позната на органите на реда, неведнъж е била задържана с опиати, дори беше обявена за издирване, а след това получи и ефективна присъда. Решетките и липсата на свобода явно не плашат спортистката и отново е навлязла в наркосредите.

Чанева е бивша републиканска шампионка по художествена гимнастика, но след множеството арести за притежание на наркотици, спортната й кариера рязко залезе и от просперираща спортна звезда се превърна в поредната бургазлийка, която търси утеха или пък лесен начин за припечелване чрез разпространение на марихуана или амфетамин. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Припомняме, че миналата година Славена бе хваната с голямо количество марихуана пред магазин „Лидъл“ в жк „Меден рудник“. Месец по-късно бе осъдена от Районния съд в Бургас – и чрез споразумение с прокуратурата получи четири месеца ефективна присъда, която бе влязла в сила в края на август 2019 г. Тогава вместо доброволно да влезе в затвора, Славена започна да прави номера на органите на реда и потъна в дън земя - бе обявена дори за общодържавно издирване.

Само няколко седмици по-късно, полицаите получиха информация, че бившата гимнастичка  се крие в апартамента на бивш затворник в жк „Меден рудник“. При безупречна акция тя бе заловена и бе приведена в затвора за излежаване на присъдата. По всичко личи, че престоят й зад решетките обаче е нямал възпитателн ефект. Заради голямото количество, с което е сгащена сега, най-вероятно ще посрещне Коледа на топло.

През юни 2019 г. атрактивната брюнетка с татуировка с тип "ръкав" на горния десен крайник играеше ключова роля при задържането на Недялко Николов от апартамента му в жк "Меден рудник" - в спецоперация на МВР по разкриване на съучастници на Пойзъна за палежа на строителната техника на Джи Пи Груп.

Тогава Славена седеше на пейката пред входа на жилищния блок на Недялко с кръстосани "по турски" на пейката крака и предаваше по телефона неясно на кого действията на полицейските служители.

Тя не подозираше, че близо 3 часа също е била обект на наблюдение от разследващите цивилни полицаи в района и разговаряше с тях с охота, давайки им "ценни" съвети как да си вършат работата. След претърсването на апартамента на Недялко и извеждането му с белезници, Славена също бе откарана в Четвърто РУ.