Европейският вицешампион по таекуондо Йордан Колев организира благотворителен търг с цел набиране на финансови средства за лечението на брат му Николай, който страда от онкологично заболяване.

28-годишният Ники има 15-сантиметров тумор в лявото рамо с разсейки в белия дроб. Вече е на лечение в Хайделберг (Германия), където му е направена биопсия. Очакват се резултатите от нея.

Докторе, ще живея ли, попита Ники, нека помогнем отговорът да бъде "Да"

Брат му Йордан Колев обясни, че за лечението са нужни над 250 000 лева, като близо 100 хиляди вече са събрани. 

Да бъдем човеци: Нека помогнем на Ники да пребори 15-см. тумор и да живее

Таекуондистът организира търг, в който веднага се включиха редица звезди от родния спорт, сред които олимпийските шампиони Армен Назарян, Ивет Горанова и Стойка Кръстева.  

Първият артикул, за който ще се наддава, е сребърният медал на Йордан Колев от шампионата на Стария континент.

Лекуващият се в Германия Ники благодари на всички за подкрепата и написа следното във "Фейсбук":

"Приятели, борбата продължава!
Братчето ми организира търг, в който са включени редица български европейски, световни, а дори и олимпийски медалисти.
Всички предмети, които ще се дават на търга, ще можете съвсем скоро да видите, а като за начало Данчо продава своя сребърен европейски медал по таекуондо.
Моля да споделите и ако желаете, да участвате. Нека достигне до повече хора. Всяка сума спечелена от търга ще бъде преведена по моята сметка, за да продължа лечението си в Германия. Благодаря на всички".

Публикацията на Йордан Колев: 

:НАЧАЛО НА ТЪРГ В ПОДКРЕПА НА НИКИ
В този пост ще ви разкажа малко за мен и брат ми Ники Колев 
Израснах, отгледан с много любов, родителите ми и брат ми винаги бяха до мен. Мама ни учеше силно да мечтаем, а тате силно да работим за мечтите си. С брат ми толкова се карахме, че се е случвало тате да ни сваля от колата и да казва че ще продължим, когато спрем да се бием. Когато не се биехме, аз исках да бъда като брат ми. В тренировките той винаги ме побеждаваше, във футбола беше по-бърз, в игрите беше по-добър. Това ме мотивираше и ме направи по-силен. Накрая като се разревавах ми отстъпваше и помагаше, както винаги правят братята. 

После мечтаех да стана добър в таекуондото, защото  обичах този спорт. С брат ми тренирахме заедно. Когато виждах падаща звезда, си мечтаех да стана шампион.  И станах.

През 2015г. беше под въпрос дали ще отида на европейското първенство в Румъния, но след много труд и отново подкрепа от семейството ми, отидох. Победих представители на Румъния, на Босна и Херцеговина и на Испания. Там бяха много хора до мен.. Но най-силно викаше брат ми. Крещеше все едно той се бие. И благодарение на тази подкрепа успях, завоювах сребърен медал от Европейското първенство в Румъния. 

Бях забравил какво да е мечтаеш, а сега отново мечтая. Мечтая Ники да победи и нямам търпение да видя падаща звезда да й кажа за моето желание.
Заедно с европейски, световни и олимпийски шампиони направихме благотворителен търг в подкрепа на Ники. 

През два-три дни ще може да виждате нови и нови вещи от тях, защото и те вярват, че Ники ще се справи.
Днес аз продавам сребърния си медал и екипа ми, с който го спечелих, в подкрепа на Ники, и аз ще викам и крещя за него, за да може и той с моята подкрепа да победи в тази далеч по-важна битка. Битка на живот и смърт. И с Ники имаме нужда от вашата подкрепа
Начална цена : 100 лв
Краен срок :10 Май
Моля всеки който иска да бъде съпричастен да сподели за да стигне до повече хора
Най-високата предложена сума в края на търга печели.
Благодаря 

Revolut
@nikolaykolev95
Сметка:
BG76UNCR70001523990049
Nikolay Kolev

Всеки, който има възможност и желание да помогне на Ники да живее, може да го направи с дарение ТУК!

 

 

НАЧАЛО НА ТЪРГ, В ПОДКРЕПА НА НИКИ Честит празник на храбростта. В този пост ще ви разкажа малко за мен и брат ми Ники...

Публикувахте от Йордан Колев в Понеделник, 6 май 2024 г.

 

Ники, вярваме че ще се справиш. Тази тениска е от Ивет Горанова, олимпийска шампионка по карате, която е убедена че ти...

Публикувахте от Йордан Колев в Вторник, 30 април 2024 г.