Неизвестни лица са се опитали да вкарат Новак Джокович в сексафера, но не са успели. Тази новина гръмна в цял свят преди няколко дни, а в ролята на примамка за Ноле е била русокосата бомба Наталия Шчекич.

Тогава тя обяви пред няколко издания, че мениджър се е свързал с нея и е предложил да съблазни Джокович и да го снима. Офертата е била за около 60 000 евро плюс ваканция на дестинация по избор. Наталия обяви, че е отказала предложението, защото не искала да прецака Джокович.

Днес обаче медии в Сърбия обявиха, че всъщност такова предложение няма и всичко е измислено от майката на Наталия - Анабела Шчекич.

Целта била дъщеря ѝ да стане популярна в цял свят. Преди да гръмне "скандала" последователите на Наталия в социалните мрежи са били малко над 1000, а за часове вече са 20 000 и растат непрестанно.

"Наталия и Анабела са неразделни и дъщерята копира майка си във всичко. Вероятно всичко е идея на Анабела. Тя иска да направи дъщеря си известна. Прави това още откактро Наталия беше непълнолетна. Тя винаги настояваше и тя да участва в риалити предавания. Винаги обясняваше как ги ухажват много милионери. Анабела е осъждана за изнудване и е била част от мрежа за елитни проститутки ", разкриват източници на сръбски издания.

Самата Наталия обяви всичко това за лъжа и поиска публично извинение.