ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Огромна трагедия сполетя футболиста на Гигант (Съединение) Здравко Жилов. При пожар в Германия са загинали брат му, снаха му и двете им деца. От клуба призоваха за съпричастност към Жилов, който е бивш юношески национал, когато бе в академията на Ботев.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Ето какво написаха от Гигант: 

За жалост животът ни поднася и такива моменти. Един от нашите футболисти изживява огромна семейна трагедия.

Уважаеми фенове и любители на футбола, не веднъж всички Вие сте показали Вашата съпричастност.

Дойде отново време всички заедно да обединим силите си и да помогнем на един от нашите футболисти. Здравко Жилов неведнъж е доказал, че на терена оставя своето сърце и душа и се раздава до край във всеки един мач. Сега той има нужда от нашата подкрепа. На 25 март в Германия при пожар той загуби едни от най-близките си хора - брат си, снаха си и двете им деца (едното на 3 години, а другото на 6 месеца).

Трагедията за семейството е огромна, а сега те се нуждаят от сума в размер на 18 000 евро, за да транспортират телата им до България.

От ръководството на ОФК Гигант (Съединение) отправяме към всеки един от вас МОЛБА за еднократно подпомагане, според личните финансови възможност.

Дарителски кутии ще намерите в парк-кафе "СТИВИ“ и на стадиона

В събота 30.03.2024 г. предстои да се изиграе мач от 26 кръг срещу отбора на ФК Созопол, начало 15:00 часа, който ще бъде в подкрепа на Зината.

Нека обединим силите си и дадем лъч светлина в този тежък момент за семейството".