Ковид-19 погуби родителите на футболиста Камен Шербетов. Драмата разтърси жителите на дупнишкото село Яхиново. Възрастното семейство умира в общинската болница в рамките на 30 минути. Те са били настанени в отделни стаи, но смъртта ги застига почти едновременно, пише "Вяра".

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Усложненията от коронавирусната инфекция са ги довели до тежка дихателна и сърдечна недостатъчност. На Архангелова задушница в последния им път са изпратени Йорданка и Георги Шербетови… Лекували са се около седмица. Георги е на 81 г. (pоден през 1940 г.), а Йорданка на 74 г. (pодена през 1947 г.).

Камен Шербетов е сред обичаните футболисти в Дупница. Той играе като юноша в местния Марек и дебютира за мъжкия отбор в тогавашната „Б“ група през сезон 1988/1989 година.

Освен на родния си клуб, той е носил екипа още на столичния Славия, Чирпан, Спартак (Варна) и Металург. В „А“ група има общо 147 мача и 26 гола. С отбора на „белите“ от столичния квартал „Овча купел“ е бронзов медалист през 1991 г. Също така има на сметката си 4 мача за в турнира „Интертото” през 1996 г., когато играе за Спартак (Варна).