Собственикът на Еfbet Цветомир Найденов за пореден път атакува Васил Божков. Босът на ЦСКА 1948 направи нови разкрития срещу  укриващия се от българското правосъдие бивш бос на ПФК Левски. 

Найденов твърди, че и във футбола Божков уреждал нещата с подкупи, като го призова да обяви кои футболисти и съдии е "купувал" във вечните дербита, докато е бил собственик на ЦСКА.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Васко Черепа разказва, че не бил продал титлата 2006 година... добреее! Чери, разкажи кои съдии и кои състезатели на Левски си “купувал” на вечните дербита по твое време. Давам ти жокер: мачът на "Герена" с бинтованата глава на Гонзо и мачът на Армията 3:0. Помним ли ги тези неща? Нали си ги разправяше на всеослушание...", написа Найденов във "Фейсбук".

Цецо Найденов със сензационно разкритие за Божков и две от титлите на ЦСКА

Малко по-късно босът на ЦСКА 1948 добави: "А! Щях да забравя ... понеже днес е дербито между ЦСКА от София и ЦСКА от Ловеч и понеже гледам, че Черепа се пуска по клипчета, не е лошо да разкаже защо се провали плнът им с ГДГ да си направят Литекс - ЦСКА, че се стигна Литекс да се преименува на ЦСКА - София. Чери, Чери... не ти се даваха 2015 г. поисканите от ГДГ 7,5 млн лева, за да те пуснат 50 % в Литекс като собственик. Ех, какво партньорство би се получило! Приказка!".