ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Дете на 13 години е било нападнато във Варна от друго, по-голямо момче - също непълнолетно, което държало метална тръба в ръка. Както БЛИЦ Спорт писа, инцидентът е от четвъртък и според думите на пострадалия сцената се е разиграла в подлез, близо до стадиона, където тренира футбол в отбора на Спартак (Варна). До удари не се е стигнало. Момчето разказва, че нападателят го е накарал да свали екипа, с който било облечено.

Скандално: Четирима неизвестни съблякоха младо момче във Варна и...

„Веднага след случая детето беше на тренировка. То беше много разстроено. Цялата случка се е разиграла на фенска основа. За нас като клуб това не трябва да се повтаря. Искаме да алармираме за тази агресия. Не разполагаме с информация дали двете деца са се познавали. Полицията се надявам да вземе мерки”, коментира директорът на детско-юношеската академия на Спартак (Варна) Васил Петров.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Клубът излезе с официална позиция, в която изразява възмущението си и оказва подкрепа на своя състезател. От МВР обявиха за NOVA, че нападнатото момче е разпитано в Детска педагогическа стая. Бащата на 13-годишното дете не пожела да застане пред екипа ни.
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК