Фигуристката от Сингапур Джесика Шуран Ю разкри, че е преживяла истински кошмар заради кариерата си и в продължение на цели 8 години е била жертва на системен тормоз от страна на треньора си. Спортистката разказа в социалните мрежи, че е изяла доста бой заради грешки на тренировки, а физическият тормоз е бил съпроводен и със солидно количество обиди и унижения.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Помня как на 9 ме попитаха дали един ден искам да участвам на Олимпиада и аз казах да. Ако знаех какво ще си причиня, никога нямаше да се съглася... Треньорът ми постоянно ме обиждаше, наричайки ме "глупава", "безполезна", дебела" и "мързелива", но това беше нищо с физическия тормоз. Всичко започна, когато бях на 11. Тогава той ме заплашваше, че ще ме пребие и често ме удряше и риташе.

Постепенно нещата ставаха все по-лоши. Удряше ме до кръв с предпазителите на кънките, като в най-лошите дни имах по около 10 белега по тялото си от ударите му. Не ми беше позволено да накуцвам или да плача. Често това ставаше пред очите на други деца, за да служа за назидание​", разказа 19-годишната звезда за кошмарните си тренировки в Китай.