Бившата съпруга на един от най-известните руски футболисти Андрей Аршавин – Алиса, изплаши феновете с внезапното си отсъствие от социалните мрежи. По-късно майка ѝ Наталия Саричева разкри, че дъщеря ѝ е била осем дни в реанимация, четири от които е лежала в кома.

Първоначално последователите решиха, че въпросът е в автоимунна некроза, която обезобрази лицето на Алиса, но всичко се оказа различно. Самата тя разкри пред "Стархит" , че е диагностицирана с остър панкреатит и е трябвало да се подложи на поредна операция. Сега жената вече е по-добре и няма нужда да е поставена в изкуствена кома, но продължава да е в болницата под строгото наблюдение на специалисти.

„Нямам сили, умирам. Ако добавим към това всичко, което се случи преди, ситуацията с носа...“, сподели Алиса Казмина за състоянието си.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Феновете непрекъснато пожелават в своите коментари бившата футболна съпруга да се възстанови. Автоимунната некроза, която засяга носа, челюстта, скулите и дори челото, се развива бързо при жената, но навременна операция е помогнала да се спре прогресията на болестта и да се предотврати сепсис. След две операции некрозата е преминала в стадий на ремисия.

По време на трудните изпитания Алиса е подкрепяна от майка ѝ, трите ѝ деца и първия ѝ съпруг. Андрей Аршавин не се опитал да се свърже нито с бившата си съпруга, нито с 4-годишната си дъщеря Йесения, а освен това я осъди и ѝ взе единственото жилище в Санкт Петербург. Според документите то принадлежи на майката на футболиста.