ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

С огромна трагедия завърши незаконно състезание на магистрала. При инцидент по време на гонката живи са изгорели мъж и жена. Замесени са двама млади футболисти.

В резултат на катастрофа на нелегалната надпревара автомобил от марката Фолксваген е избухнал в пламъци, а пътуващите в него мъж и жена са изгорели. Обгорелите им тела са били извадени с помощта на извиканите 30 екипа на полицията, бърза помощ и пожарната. Един сериозно пострадал е откаран в болница.

При инцидента има повредени и други две коли. Те са произведени от Мерцедес и Ауди. С тях са се движили две двойки млади мъже (трима на 20 години и един на 21 г.). За двама от тях се знае, че са футболисти от дублиращия отбор на Кьолн, които са се връщали от мача срещу Фортуна (Кьолн), завършил при резултат 3:3.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Счита се, че шофьорът на аудито първоначално опитал да напусне магистралата при една от отбивките, но след това рязко променил решението и се върнал на аутобана.

В резултат на маневрата е ударил отзад фолксвагена, който пък се блъснал в мерцедеса и избухнал в пламъци. Пътуващите вътре мъж и жена са нямали никакъв шанс да оцелеят в огъня.

Полицията подозира, че става дума за състезание между шофьорите на аудито и мерцедеса. Телефоните им са иззети като част от разследването. Търсят се и свидетели на смъртоносната катастрофа.

Трагичният инцидент се е случил в петък вечерта на известната магистрала А555 между Бон и Кьолн. Това е първият аутобан в Германия. Открит е от известния политик Конрад Аденауер през 1932 г.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!