В огромен скандал се забърка легендата Юсейн Болт. Най-бързият човек на планетата стана баща преди дни, но се оказа, че малко преди да се роди дъщеря му е молил за голи снимки модела Шари Холидей. За това разказа самата тя пред "Сън".

"Пратих му две снимки по бельо, а той отвърна: "Горещи са, кълна се!". Нямах представа, че има връзка. Дни по-късно видях по новините, че е станал баща и не можех да повярвам. Познаваме се от 2018 година, била съм в един хотел с него и през цялото време не знаех, че има жена до себе си.

Когато научих му написах, че трябва да се концентрира върху собственото си семейство", разказва Шари.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Две седмици преди раждането на детето му беше в Англия. Писахме си, наричаше ме секси и маце. В един момент спря да пише и помислих, че е заспал.

За пръв път се срещнахме преди около две години в Лондон. Бяхме на една маса и той ми казваше, че съм красива. Беше самоуверен и не обели дума, че е има отношения с друга жена.

Когато реших да се прибирам, той звънна на свой приятел и му каза да ни вземе и да отиваме в хотела му. Отидох, но единствено се целувахме, след което си тръгнах", допълва красавицата.

Болт има връзка от шест години с Каси Бенет, а в средата на този месец двамата станаха родители на момиченце.