ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

23-годишната фенка на Палмейрас Габриела Анели Марчиано е починала в понеделник. Черната вест беше потвърдена от близки на жертвата в социалните мрежи.
 
Младата жена е била ранена от парчета стъкло от бутилка, хвърлена от фен на Фламенго в събота вечерта в Сао Пауло.

Габи Марчиано е ударена по време на сбиване между запалянковци на Палмейрас и Фламенго около стадион "Алианц Парк". Тя чакала на опашка на касата, за да си купи билет за мача (б.р. - срещата от бразилския шампионат завършва 1:1). Хвърлена бутилка е прерязала артерия и в много тежко състояние момичето е откарано с линейка в болница "Санта Каса", където същата вечер е оперирана. Преди часове обаче губи битката за живот.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)
 
"Благодаря на всички, които се молиха за сестра ми, но тя отиде да живее с татко на небето", пише братът на жертвата Фелипе Анели.

"Не мога да повярвам, Габи, 23-годишно момиче, изпълнено с мечти. Тя загуби живота си заради тези луди хора, те се разболяват от футбола", написа Мариана Анели, братовчедка на загиналото момиче.
 
Полицията идентифицира 26-годишния Леонардо Фелипе Ксавие Сантяго като заподозрян за смъртта на младата жена. Той е арестуван.

"Дълбоко съжаляваме за смъртта на Габриела. Не можем да приемем, че 23-годишно момиче е жертва на варварство в среда, която трябва да забавлява. Изразяваме солидарност със семейството й и настояваме за бързо разследване на това престъпление, което компрометира имиджа на бразилския футбол", гласи изявлението на Палмейрас. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!