Олимпийската шампионка по фигурно пързаляне Елена Бережна разказа покъртителна история за живота си в предаването "Съдбите". Тя сподели, че първият мъж в живота ѝ я е малтретирал непрестанно, вторият е гледал на нея като на приятел, а последният я е зарязал с двете им деца.

"Влязох на пързалката на 3 години. До 13-годишна градих солова кариера, след което треньорите ми казаха, че съм по-подходяща за двойки. Първият ми партньор бе Олег Шляхов.

Той имаше разрешение да прави каквото си иска с мен по време на тренировки. Унижаваше ме и ме удряше. Дори от федерацията му наложиха да ходи на психолог. Аз не можех да направя нищо - бяхме двойка на международни състезания, представяхме Латвия и трябваше да продължим да работим заедно. И да продължавам да търпя всички негови глупости", започна разказа си 42-годишната Бережна.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Повратният момент в кариерата ми беше, когато той ме контузи тежко на една тренировка с кънката си и бях закарана по спешност в болница. Възстанових се и на своя глава избягах от партньорството ни и от Рига. 

Няколко месеца по-късно започнах работа с нов партньор - Антон Сихарулидзе. С него спечелихме световната и олипийската титла. Връзката ни се превърна в романтична. Вместо обаче да се оженим, станахме като роднини. Чувствахме се като брат и сестра. Пътищата ни започнаха да се разделят и в спорта, когато реших да влизам в политиката", продължи тя.

Скоро след това Елена Бережна се свърза със Стивън Къзин от Англия. Романсът им се разви бързо и скоро двойката официално узакони връзката си. Двамата стават родители на две деца - София и Тристан. 

Малко по-късно Стивън казва на Елена, че е нещастен в този брак. Той заминава за Канада и я зарязва с двете им деца. 

"До ден днешен не се вълнува какво се случва с децата ни", завършва разказа си Бережна.

Ю