Бившият оператор от телевизията на Волен Сидеров „Алфа“ Владислав Радославов започна работа като спортен журналист в телевизия Bulgaria ON AIR, разбра БЛИЦ.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Той е бивш футболист, а тежка контузия спира кариерата му. Като част от живота му коженото кълбо го прави популярен в социалните мрежи.

„Можеш ли това?“, така Владислав Радославов предизвиква "жертвите" си на импровизирани футболни игри, като набляга на техниката и бижутерските изпълнения.

В сряда, когато ще бъде дебютът на  Владо на новото му поприще, зрителите ще научат най-важните новини от спортния свят именно от него. Зад гърба си той има дългогодишен опит и е доказан в телевизионната журналистика като оператор. Паралелно с това Владислав успешно развива собствен видео проект.

"Ентусиазиран, с много хъс и мотивация предприемам поредното професионално предизвикателство за мен. Щастлив съм, че имам възможността да бъда водещ на „Спортът ON AIR“, съчетавайки две мои любими занимания", споделя той относно новото си амплоа, пише в съобщение на телевизията до медиите.