Футболистът Орлин Орлинов се свърза с БЛИЦ, за да обясни за снимките, на които се вижда как лежи, облян в кръв. Потресаващите кадри публикувахме преди часове, след като ги получихме на редакционния имейл от анонимен подател.

"Искам да обясня каква е истината, защото от няколко часа не спират да ми звънят - приятели и познати, и да се интересуват дали съм добре и какво се е случило. Всеки ме разпитва, телефонът ми прегря. Истината е, че въпросните снимки са отпреди 4 години. Не са ме били, а бях пиян и паднал по стълбите. Случката е от Гоце Делчев. Тогава ме снима мой приятел, за да ми покаже на сутринта в какво състояние съм бил", разказа Орлинов пред БЛИЦ. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"За появата на снимките в медийното пространство подозирам онази помиярка Катрин Вачева. Нали ме осъди, дължа й пари по делото, към 15 хиляди лева са. Явно сега е останала без пари... Няма от кой друг да са излезли - или от нея или от я, който ме мрази", продължи футболистът. 

"Условната ми присъда мина", уточни 32-годишният Орлинов, който преди време го отнесе, след като моделката Катрин Вачева го осъди за побой.

"Биех се преди, вече не се бия! Много далеч съм от тези неща. Няма за какво да се извинявам на някой. Преди време имаше статии също, че съм бил и жена ми, не е вярно. Тя сега живее в Германия с детето ни. Отдавна се разделихме. Виждам детето, когато са тук, няма проблеми", добави Орлин Орлинов, който за последно игра в Септември (Симитли).

"Сега съм без отбор, надявам се да си намеря. Искам да играя футбол", добави бившият футболист на ЦСКА и Славия.