Поредна лоша новина получи боксовата звезда Кубрат Пулев след проблемите в личен план и атаките от бившата си половинка Андреа. 

Сега се оказа, че и в професионален нещата не са много позитивни за него, а опитите да премести мача за титлата на IBF с шампиона Антънои Джошуа извън родината му Великобритания, удариха на камък.

От щаба на Джошуа подчертаха дебело, че няма никакъв шанс това да се случи и ако Кобрата иска мач, трябва да се бие на Острова, дори да трябва да е на място с по-малко зрители и по-скъпи билети. Все още не е ясно кога в страната ще могат да се провеждат спортни събития пред публика, но от лагера на Джошуа са решени да организират мача на своя земя до края на тази година.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Работим с идеята, че няма да има как да проведем мача на съоръжение с размерите на стадиона на Тотнъм. Нашият абсолютен приоритет е да направим мача във Великобритания. Ще е страхотно спортът да се завърне тук, бизнесът да се завърне, да имаме мач за световната титла на наша земя. Има интерес от Близкия и Далечен изток за домакинство на двубоя, както и от Хърватия. 

Но ние искаме да бъде тук и вече започнахме да разглеждаме по-малки зали. Не мисля, че мачът ще се случи пред празни трибуни. Ако може да уредим някакъв брой зрители, ще го направим като ексклузивно събитие във Великобритания”, обясни агентът на Джошуа Еди Хърн.