ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бандити са обрали новия дом на звездата на Манчестър Сити и английския национален отбор Джак Грийлиш. Това се е случило в сряда вечерта, когато по същото време футболистът бе на терена на стадион „Гудисън Парк“ за гостуването на Евертън в мач от Висшата лига. 

По време на обира в къщата са били неговата приятелка Саша Атууд, майка му Карън, баща му Кевин, баба му, двете му сестри и брат му. Както и още трима техни приятели. Общо 10 човека. 

Всички те гледали двубоя на Манчестър Сити по телевизията, когато чули странни звуци на втория етаж на къщата. Лаят на кучетата им подсказал, че нещо се случва и някой е нахлул.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Бащата на Джаки натиснал алармения бутон и след минути охранители и полиция пристигнали на мястото. Всички така се стъписали, че загубили ума и дума. 

Крадците обаче успели да изчезнат, задигайки много ценни бижута и часовници на стойност 1 милион паунда. 

Грийлиш и Саша се били нанесли в новата им къща, струваща близо 6 милиона паунда, съвсем скоро - два-три дни преди Коледа. Имението се намира в област Чешир, близо до Манчестър. 

"Няма пострадали, но сме изключително шокирани, изплашени, чувстваме се ужасно уязвени. Не може да повярваме, че докато сме вътре - и то толкова много хора, някой ще се осмели да се качи горе и да извърши такъв нагъл обир. Страшно е. Нищо не ги спира, нито алармата, нито кучетата", коментира член на семейството. 

Самият Джак научил новината веднага след победата с 3:1 срещу Евертън и на секундата тръгнал за дома си.